Skandinaviens mest populære elektriske cykel.

Højeste kvalitet & gode priser. Detailhandlere i hele Sverige, Danmark, Norge & FInland.

 El-cykler til alle!

 

Ambassador er en stabil elcykel, som giver en behagelig oprejst cykelstilling. Sadlen er bred og behagelig og stellet er buet, så du let kan hoppe af og på cyklen. Derudover er Ambassador elegant. Den rummelige kurv er naturligvis standard.

Batteri inkluderet - 11Ah, Panasonic

- EcoRide Ambassador 28" 2016 - Sort

 

 - EcoRide Ambassador 28" 2016 - Rød

- EcoRide Ambassador 28" 2016 - Hvid

 

- EcoRide Ambassador 26" 2016 - Sort

- EcoRide Ambassador 26" 2016 - Rød

- EcoRide Ambassador 26" 2016 - Hvid

- EcoRide Urban8  -

En komplet og veludstyret elektrisk cykel med rank, stilren og moderne design. Opgraderet batteri på 11Ah celler fra velkendte Panasonics, som er smarte placeret med lavt tyngdepunkt, hvilket giver gode køre egenskaber. Udstyret med bagnav fra Shimano® Nexus®, en otte-speed gearsystem med ekstra kraftig fodbremse og lav vedligeholdelse gør Urban8 til en god elektrisk cykel til pendling til arbejde og fritid. LED belysning for og bag, motoren er integreret i forhjulet. Smart og funktionel kontrol display på styret viser hastighed, batteristatus og kilometertal.

- EcoRide Urban8 Elcykel 2016 - Blå

- EcoRide Epix-Uni og Epix 2016 -
Ny Lanceringen af den opgraderede serie af premium el-cykler fra EcoRide lavere og smidiger indstigning. Epix er en velafbalanceret hybrid elektriske cykel med de skarpeste komponenter og reaktions hurtige konstruktion En kraftig børsteløs Navmotor i baghjulet giver mulighed for en sportslig kørestil, og 11Ah battericeller fra velkendte Panasonic giver ekstra strøm, når du har brug for det. En smart og gennemtænkt design med lave batterier placeret i en central position giver en lavere tyngdepunkt og sikker håndtering af din el-cykel.
Elektrisk cykel serien Epix har hydrauliske skivebremser og højkvalitet Shimano® Deore® gear med effektiv udveksling, der giver modellen en bredt anvendelsesområde.

Epix Uni og Epix fåes i 2 varianter

 

- EcoRide Epix Elcykel 2016 - med affjeder forgaffel

 Grå/ blå

EcoRide Epix 2016 med alm. forgaffel.

Grå/ Orange.

Dame model Epix

Grå/ Blå

Grå/ Orange